Mammatrams fyller 3 år idag!

Nej, det är inte min bild. Haha. Som om jag skulle ha tid liksom… men det är tanken som räknas.

För 3 år sedan startade jag mammatramset. Även om det finns dagar då jag undrar varför jag måste hålla på med det och för vems skull jag skriver, egentligen, så är de få jämfört med alla de gånger jag tackar mig själv för det.

Det ger mig så mycket att höra av från er läsare med kommentarer och tankar och vidareutveckling av resonemang på sånt som jag funderar på. Tack för att ni finns. Tack för att du finns.

Så kära Mammatrams, min älskade textsamling och roder genom småbarnsåren,

grattis på födelsedagen!

 


Bildkälla: Unsplash

4 thoughts on “Mammatrams fyller 3 år idag!”

  1. Grattis!! Å sluta inte skriva, jag instämmer i Fridas fina ord och läser allt men är dålig på att kommentera. Kan bero på att jag passar på att läsa när jag ammar lillen till sömns å själv är för trött för att få till nån vettig formulering. Men din blogg värmer, tröstar och peppar. Tack! ❤

  2. Grattis! ? Har läst din blogg i snart ett år och älskar den! Dina klockrena, intelligenta, humoristiska, tankvärda, kärleksfulla och oförställda beskrivningar av småbarnsåren gör ofta min dag! Tack ?

Lämna ett svar