Lucka #14 – Tipskalender 2019

#14: Potträning

Alla måste göra det, alla gör det, ändå är det en så stor grej. Hur tusan får man barn torra på bästa sätt? Det finns nog ingen universallösning eller quick-fix, men ett milt sätt att börja och som inte kräver någon större ansträngning från föräldrarnas sida är att göra som vi gjorde med Simon. Jag tipsar om det nu, eftersom vi började efter jul det året.

Men som sagt så finns ingen universallösning, och det som gick så bra med Simon funkade inte alls på Adrian. Han hade förvisso fattat galoppen när sommaren kom, men han valde att inte hoppa på. Kanske var han inte redo, vem vet. Vi hittade systemet med training pants för honom till följd av den tveksamma framgången med simonmetoden och det har funkat jättebra. Faktum är att vi fortfarande använder dem, även om vi nog skulle kunna ta bort dem.

Och bara för att ha det sagt; om någon entusiastisk bebisförälder vill börja redan nu så finns nåt som heter EC, läs om det här.

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig: Använd koden MAMMATRAMS i kassan i min Etsy-shop så får du 20% rabatt!

Lämna ett svar