Lucka #13 – Tipskalender 2019

#13 Hur man klipper en 2-/3-/4åring

För dig som inte kan klippa och inte vet vad du håller på med kommer här, från en noob till en annan, ett tips i 5 steg på hur du kan testa att bära dig åt.
  1. Fråga.
  2. Montera.
  3. Visa och berätta.
  4. Rensa.
  5. Klipp.

Läs hela listan (missa inte tipsen i slutet) på hur jag gjort och gör för att klippa pojkarna här. Det ska tilläggas att vi sedan helt nyligen använder en trimmer på Simon, vars hår vi håller tämligen kort, och det funkar nästan lika bra med samma tillvägagångssätt. Kvalitén på resultatet är ungefär lika också, för övrigt. Yep, så bra ögonmått har jag.

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig: Använd koden MAMMATRAMS i kassan i min Etsy-shop så får du 20% rabatt 😉

Lämna ett svar