Lucka #15 – Tipskalender 2019

#15: Salt

Har du liksom jag missat vad som ligger till grund för uttalandet ”det är inte bra med för mycket salt”? – Jag medger att det kanske bara var jag som missat det men det tål att nämnas igen, bara utifall att.

Jag skrev om min upptäckt för inte så länge sen, du hittar det här, men egentligen handlar det om att det 1) sällan är nyttigt med raffinerade livsmedel och 2) väldigt sällan är bra med för mycket av nånting. Det säger sig självt, för övrigt.

Numera testar vi lite olika andra salter, kan meddela att Himalayasalt inte passar i vanliga saltströare – vilket inte är konstigt med tanke på vad jag skrev när detta kom i dagen här hemma.

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig: Använd koden MAMMATRAMS i kassan i min Etsy-shop så får du 20% rabatt!

Lämna ett svar