Om mig


Namn: Lisa
Ålder: 32… Men fyller tydligen 36 i sommar.
Plats: Stockholm, hus nordväst om Stockholm.

Sammanfattning

  • Familj: Jag och min sambo, Björn, flyttade från Kungsholmen (Stockholm) till ett hus i nordväster förort i slutet av februari 2015. Vi fick vårt första barn, Simon, i mitten av april 2015 och vår tvåa, Adrian, i mitten av oktober 2016.
  • Sysselsättning: Jag är 35 år, eller 36 kanske, och är föräldraledig med Adrian nu. I slutet på augusti påbörjar jag en 2-årig yrkesutbildning till förpackningsutvecklare/- designer.
  • Bakgrund: Innan vår ettårige son kom till världen jobbade jag, utöver hotellreception, även som porträttkonstnär, men just nu ligger det på is eftersom det kräver tid, engagemang, koncentration och tålamod vilket är saker som jag har lite mindre av nu för tiden. Ingen vet varför. Jättekonstigt.

I min blogg vill jag:

  • Spegla småbarnslivet med sarkasm/självironi/humor och ärlighet
  • Sprida föräldraglädje istället för föräldrahets
  • Göra min röst, dvs min berättarröst, hörd. Använda mitt skrivspråk.
  • Hjälpa andra via egna erfarenheter

Den här bloggen

Jag skriver för din skull lika mycket som för min egen, så jag är väldigt glad att du hittat hit 🙂
Det här är en mammablogg som speglar min bild av graviditet och föräldraskap. Mest föräldraskap, eftersom det är lite in my face på daglig basis.
Det du kan läsa här hos mig är glatt, oftast, och ärligt. Glatt därför att när allt kommer omkring så går det bra för oss och ärligt därför att jag behöver ventilera. Det går upp, och så går det ner – precis som för dig.
Jag försöker hålla viss distans till mammapsykosen, och se på tillvaron med samma humor jag alltid haft. Ibland lyckas jag 😉

Den här bloggen är INTE…

…i klass med ”Mia – mamma till underbara Kevin”.
…som ett fotografi; perfekt och statiskt.
…kris och kaos varje dag.
…en dans på sammetslena taggfria rosor där jag får sova varje natt och har tid och energi över till att baka bullar och pyssla ihop allt jag skulle vilja. Även fast det händer (minus det där med ”allt jag skulle vilja”).

Reklam

Det har hänt att jag gjort reklam för det ena eller andra. Jag är alltid tydlig med om det är sponsrat eller inte, oftast är det inte det eftersom jag gärna delar med mig av saker jag tycker funkar bra (och kanske önskar att någon tipsat mig om lite tidigare).

Följ!

Nyhetsbrev
Prenumerera på Mammatrams blogginlägg! Du får dem på mailen när de publiceras, hur trevligt som helst!

Jag delar aldrig med mig av dina uppgifter, du är trygg här och du kan avprenumerera när som helst. Får du ingen mailbekräftelse så kolla spamfiltret.

Glöm inte att följa bloggen via någon av länkarna här till höger. Jag uppdaterar 3-5 gånger i veckan, men utöver det är det noll risk att spammas 😉


Har du frågor, tips eller nåt du vill att jag ska berätta mer om, skicka ett mail.
Jag lovar, det är gratis.
Jag svarar på allt jag får – om du skrivit din egen mailadress korrekt förstås för tvärt emot vad min son tror så kan jag inte trolla med knäna.

Mammatrams@gmail.com


SaveSave

SaveSave