På besök hos Gustav

Idag var vi på hos polisen för att beställa pass till mig och Simon. Jag har inget giltigt pass längre eftersom vi bytt efternamn, och Simon ska ju också med på resan i mars. Jag valde kontoret i Solna eftersom jag i ett svagt ögonblick fick för mig att det ligger närmast.

Efter passbesöket åkte vi till Hagaparken och gick en timmes promenad där eftersom vi ändå var i närheten.

Jag gillar Hagaparken, mest för att den är stor, pampig och var Gustav III sista vistelseort innan han sköts, men också för att det finns så fina gångvägar där. Jag tänker att när vi hämtar passen om nån vecka så ska vi dit igen och kanske gå på Fjärilshuset. Kanske skulle Simon tycka det var kul om jag hade honom i selen.

Ekopalatset, Gustav III sommarmatsal. Det ekar bättre än under viadukter.

 

Lämna ett svar