Nu är vi själva här hemma igen

Pappa har åkt hem

Jag blir alltid lite dämpad när pappa har varit här ett par dagar och sen åker hem. Alltså inte ledsen, men dämpad. Det är synd att vi inte kan träffas oftare, du vet. Det tycker han också, men jag vet inte hur dämpad han känner sig av att lämna sjukstugan där snoret härjar fritt och hostan lever rövare om nätterna.

Det har gått bra i alla fall, det har varit jättemysigt och skönt med ett par extra händer om dagarna. Simon har inte varit på föris, istället har han tagit med sig sin morfar ut och knallat i den tunna snön tills morfar frös för mycket och vände.

Pappa hann lägga honom efter lunch igår innan han åkte, så när Simon sen vaknade framåt 15 så påbörjades letandet och frågandet efter morfar. När det blev dags för välling sen på kvällen så ringde vi dem på FaceTime, och så var allt som vanligt igen.

Plats på ny förskola

Från det ena till det andra: vi har fått plats på förskolan här i närheten av oss med start efter sommaren. Det var vårt förstahandsval, och kön är jättelång. Jag var på vippen att tacka JA bums när jag fick mailet igår, men kom på bättre tankar. Det funkar ju så bra på förskolan som vi går på nu. Jag vill inte tacka ja utan att ens ha varit innanför dörrarna på stället.

Därför ska jag och Adrian på förskolebesök idag kl 09:30. Spännande. Måste komma ihåg att fråga hur det ser ut med syskonförtur.

 

 

Lämna ett svar