Lucka #1 – Tipskalender 2019

#1: Ljusvakt

Änglavakt advent

Du kanske minns Änglavakt från 80-talet – jag gör det inte – en ful och onödigt stor förpackning för 4 små trötta ljuslock i metall, men alltså vilket genialisk uppfinning! Och särskilt i en småbarnsfamilj där tända ljus sällan förekommer eftersom alla vet hur lätt de glöms bort.

Du hittar mitt inlägg, samt tips om var du kan få tag på dem, här.

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig.

Lämna ett svar