Introduktion till årets tipskalender

Jag är ett geni

Den här genialiska idén med en julkalender på Mammatrams slog ner som en blixt en kväll i december förra året. Sjukt nöjd var jag med mig själv då, men som jag sa, det är lite väl sista minuten att dra igång en julkalender den 17 december. Kan man tycka.

En i mängden

Julkalendrar ser vi i var och varannan blogg såhär års så det är knappast nytt. Det brukar vanligen innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag gillar som bekant återbruk samt förbrukningsvaror, och tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är förvisso inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat (endast EN grej är en rabattkod, men räds icke; jag är supertydlig – det är för övrigt jag själv som står bakom den).

Ja, jo, jag vet att tipskalendrar också förekommer i parti och minut, men vet du vad? MIN tipskalender hittar du ingen annanstans, he he.

Tipskalendern inträffar utöver de inlägg som relativt regelbundet ändå skulle ha dykt upp (eller vad vet jag, jag har ju inte skrivit dem än), vilket betyder att det kommer uppdateras mycket flitigt under decembers första 24 dagar. Hur kul är inte det här? Så taggad.

Lämna ett svar