Hur mamma ser det

Denna helg planerades också, om än orutinerat och motvilligt, och det är sån himla skillnad från hur vi annars gör saker. På ett bra sätt, alltså. Nu har vi avsatt 15 min varje torsdagkväll kl 20 i kalendern för att tänka igenom och planera. Hoppas verkligen det håller i sig.

I lekparken

I lördags var vi i lekparken på förmiddan allihop. Simon upptäckte tjusningen med brunnar.

Adrian gungade.

Simon gungades av sin far så att jag i vanlig ordning blev tvungen att vända ryggen till medan pojken tjöt av skratt. Han KAN inte trilla ur gungan… men du ser vad jag ser, liksom.

Jag identifierar mig känslomässigt med den här ungen:

På eftermiddan åkte jag iväg själv (!!!) på födelsedagsbrunch i stan, men jag berättar mer om det sen för nu vaknar Adrian igen.

Lämna ett svar