Åter till verkligheten

Sista semesterveckan är igång och kulminerar i Simons namngivningsceremoni/-kalas på söndag. Min natur trogen är ingenting egentligen vare sig planerat, förberett och i flera fall ens uttänkt. Jag har aldrig varit på en namngivningsceremoni så jag har ingen aning om hur en sådan förväntas gå till, men det löser sig. Det ska bli intressant att se hur det blir.

Idag ska det shoppas mat och bakingredienser på nätet med leverans i morgon, och så ska vi räkna ut hur många som faktiskt kan tänkas dyka upp. Det är i alla fall en början.

Just nu sitter jag på motionscykeln på Sats för andra gången sen förlossningen och konstaterar med en tår i ögat vilket hemskt skick min kropp är i. Jag cyklade hit, det ska ta 5 min men det tog 10 och medan jag kämpade på där på plan mark funderade jag på om det inte skulle gå fortare att kliva av och gå. Jag ville ta bilen först, men Björn la sig i så det blev inte så.

När jag är klar här ska jag till frissan för andra gången i år. Blev inspirerad av ett annat blogginlägg så jag satsar på både färg och klippning. Färgen för alla vita strån och klippningen för att jag vill känna mig lite tjusig igen.

image

Lämna ett svar