JAG HINNER INTE MED!

Vi var hemma med en handbromssladd i tisdags, lagade varmvattenberedaren i onsdags, åkte till Höga Kusten i torsdags. Igår turistade vi runt i Nordingrå, idag likadant (jag får berätta mer om det senare), imorgon åker vi till Björns faster Carina i Alsen, sen är vi där i tre dagar innan vi åker hem och ska rivstarta preppningen för Simons (och vår) namngivningsceremoni som ska gå av stapeln den 30/8, dvs Björns sista dag på semestern. Sen har det gått fem veckor (FEM VECKOR!!) och semestern är till ända.

Vad hände? Massor har ju hänt och massor är kvar, och ändå känns det som att vi fick fem dagar snarare än veckor. Jag har framför allt svårt att hinna med bloggen, men jag gör vad jag kan. I september så kommer vanligt tempo vara igång igen i vilket fall som helst.

Anyway, Nordingrå är mitt personliga paradis och jag är ledsen att vi åker vidare så snart.

Höga Kusten

Lämna ett svar