Stympad gran och pulkaväder

Nu på morgonen kom jag på att man säkert kan elda upp hela julgranen i kaminen, om man klipper ner den först, så jag har klätt av den och samlat ihop alla julprydnader och packat ner i jullådan som ska tillbaka upp på vinden sen. Det gick av bara farten att plocka ihop allting, eftersom jag siktade på att elda granris och jäklar vad bra det brinner! Jag klippte de yttersta grenarna med vanlig kökssax och kastade in dem i elden vartefter, medan Simon satt och dinglade i hoppgungan.
Ja, jag vet, vi gillar vår kamin… Klart vi gör, vem gör inte det i sånt här väder? Innan vi köpte det här huset var kamin inte ett krav när vi gick på visningar, men om det skulle bli så att vi av nån anledning blev tvungna att flytta så kommer det att vara ett krav då. Fattar inte hur jag kunnat leva ett helt liv utan kamin…
Och nu ser granen hemsk ut. Jag lämnar den till Björn, har gillar att såga. Senaste inköpet i kategorin Björns Prylar är en tigersåg, jag vet inte om den kommit ännu men jag vet att när den gör det så försvinner granen illa kvickt.

Förresten, de där vinterhjulen jag var iväg och köpte till barnvagnen, om du minns? Ja, de passar i alla fall inte. Jag tror vår vagn är av en alldeles för gammal modell (2009) och jag kan känna att det är jättebra att Brio gör kvalitetsgrejer som håller, men det här med att sluta tillverka tillbehör som passar…? Why?

Björn var däremot iväg med Simon i helgen och hämtade pulkan vi köpt på nätet, så jag får väl använda den istället tills snön blir lättare. Simon var tydligen osäker på vad han tyckte, men det gäller att tala om att det är kul ?

Lämna ett svar