Roadtrip mot Skåne

Nu sitter vi i bilen på väg mot pappa och Pia i Skåne, vi kom iväg efter 1,5 timmes strulande i vanlig ordning vid kl 8:30 imorse.

Simon skrek i 10 minuter innan han somnade, sen vaknade han och vrålade en stund till efter en dryg timme så då stannade vi på en mack och köpte godis. Sen skrek ungen oavbrutet i 40 minuter under vilka tiden gick hälften så fort som normalt, sen somnade han om och vaknade missnöjt strax innan vi stannade på ett väghak för lunch.

roadtrip med bebisNu sover han mot min hand och vi har bara en timme kvar. Jag roade mig med att pumpa ut mjölk och hälla på flaska, så att jag är beredd när han vaknar. Bröstmjölk ska ju klara sig 3-6 timmar i rumstemperatur utan problem, vilket är bra för då slipper vi stanna för att jag ska amma.

4 thoughts on “Roadtrip mot Skåne”

  1. Måste bara få säga att jag tycker din blogg är så bra! Att du vågar berätta om när Simon skriker som en dåre och hur stressad det gör dig. Blir lätt att man känner sig som den enda mamman som tycker det är jobbigt att lämna det trygga huset och har en bebis som gärna skriker lite då och då. Och inlägget med flytvästen fick mig att skratta så jag höll på att väcka bebisen (som så klart sov på mig).

    1. Åh tack Malin för fin kommentar, jag blir jätteglad 🙂 Det känns dessutom skönt att höra att jag inte är den enda att övermannas av min sovande bebis 😉

  2. Måste bara få säga att jag tycker din blogg är så bra! Att du vågar berätta om när Simon skriker som en dåre och hur stressad det gör dig. Blir lätt att man känner sig som den enda mamman som tycker det är jobbigt att lämna det trygga huset och har en bebis som gärna skriker lite då och då. Och inlägget med flytvästen fick mig att skratta så jag höll på att väcka bebisen (som så klart sov på mig).

    1. Åh tack Malin för fin kommentar, jag blir jätteglad 🙂 Det känns dessutom skönt att höra att jag inte är den enda att övermannas av min sovande bebis 😉

Lämna ett svar