Lucka #17 – Tipskalender 2019

#17: Veckoplanering

Jag tyckte det lät som en jobbig omställning när Björn presenterade ännu en ny app som skulle hjälpa oss i vardagen, så han fick kämpa för att få med mig på tåget men nu är jag tacksam för det.

Skulle jag ge dig ETT enda tips, så skulle det vara det här. Det är inte bara att planera veckan, det är hur vi gör det som är så himla bra. Ja ok, det funkar väl inte för alla men alltså, så värt att testa.

Det är svårt att sammanfatta och ändå behålla poängen så läs hellre hela inlägget, men i korthet handlar det om att:

  1. Skaffa appen.
  2. Ha självdisciplin en timme i veckan.
  3. Tacka dig själv.

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig: Använd koden MAMMATRAMS i kassan i min Etsy-shop så får du 20% rabatt!

Lämna ett svar