Kryddburkar flyttar till nytt hem

Det har varit en lugn helg, på det hela taget.

Införskaffande av inredning

I lördags var vi först på Bauhaus och köpte en lampa till köksön (kitch) och sen på Ikea för diverse småsaker och då framför allt lådinredning för kryddburkar till köket.

Vi har förvarat kryddorna på sämsta tänkbara sätt, dvs en plastlåda med stående burkar utan märkning på locket, i flera år men sen vi flyttade hit har det varit på gränsen till utbrott varje gång jag ska laga mat. Skåpdörren är fäst i både övre och undre lådan, så de 2 lådorna däremellan måste man nästa krypa in i skåpet för att kunna konsultera. Däribland kryddorna. Jag menar, blir du inte lite arg när du ser skåpet?

På samma tema är vi jättenyfikna på vad det var tänkt att man skulle förvara i den översta lådan i det högskåpet. Vi har fått montera av dörren för att inte få psykbryt på konstverket.

Nu är det mycket bättre. Jag medger att det är sanslöst ineffektivt rent platsmässigt, men känns inte relevant längre.

Anyway… Adrian sov genom nästan hela Ikeabesöket, och Simon sprang som en mus kors och tvärs genom alla utställningsrum. Jag fick gå 10 m framför och agera hare, så att vi skulle komma framåt, medan Björn slut upp sist. Han, Simon alltså, tyckte det var jättekul och var helt slut när vi åkte hem efter en varmkorv utanför kassorna.

 

2 thoughts on “Kryddburkar flyttar till nytt hem”

Lämna ett svar