Imorgon startar årets jultipskalender 2020

Här kommer ett litet meddelande till dig som intresserar dig för flödet på Mammatrams ?

Det har varit sparsamt ett tag, I know. Jag uppdaterar så fort jag har tid och kommer fortsätta så, MEN nu är det december och alla kör julkalender – ok, ALLA kör inte julkalender, men det är vanligt. Jag testade förra året att istället för att hetsa till köp på olika sätt, så pytsade jag ut tips från olika håll – mest mitt håll – varje dag fram till jul.

Det är högst oklart hur uppskattat det var, men jag har samlat på mig lite mer nu så jag tänker att jag lallar på med detta i år också. Varje dag kommer alltså ett tips, och vissa dagar kommer även vanliga uppdateringar. Jag funderar fortfarande på hur jag berättar om Adrians kalas i november på ett rättvisande sätt, till exempel. Men det ger sig.

Snart är det jul!

Lämna ett svar