Hur man bäst härdar ut ensamma barnvagnspromenader

Poddar är som jag tidigare hävdat min räddning när det kommer till promenader med Simon i barnvagn, för jag tycker det är så tråkigt – om man inte går flera, förstås, men jag har än så länge i princip ingen att gå med.

barnvagnspromenad i tråkigt väder

P3 Dokumentär är en klar favorit, men berättelsen om mordet på John Hron fick mig att förfasas över samhället vi lever i. P3 Konflikt kan vara bra också. En kompis tipsade om Pampers Barnvagnspromenader och om de bara kunde ge Louise en bättre mikrofon så att man inte behöver sitta i ett tyst rum för att höra vad hon säger så hade jag lyssnat på alla avsnitt vid det här laget. Nu senast har jag gett mig på Pappapodden med Nisse Edwall och Manne Forssberg. Jag har inte kommit så långt; jag lyssnar ju från början, hittills har de haft svårt att komma till saken men det är ändå underhållande.

Har du fler tips så känn dig välkommen att dela med dig 🙂

Idag ska vi promenera till centrum och köpa ett lager dregglisar till Simon (yeeey…), och nej det räcker inte med de 3 vi fick av pappa hör och häpna. Jag insåg dessutom efter en promenad i ösregn upp till Anna härom dan att jag måste ha regnvantar. Regnvantar för vuxna verkar klurigt, men jag tycker att det måste finnas på vilken normal sportaffär med självrespekt som helst. Det finns ju hur mycket folk som helst som cyklar i regn, eller hur?

Hursomhelst, podden om Knutbydramat är laddad, nu väntar jag bara på att Simon ska vakna så att vi kan käka och dra.

knutbypodd

SaveSave

4 thoughts on “Hur man bäst härdar ut ensamma barnvagnspromenader”

  1. Vilken underbart härlig blogg du har! Har precis hittat hit, och den var guld värd inatt när hon dotter på 3 månader envisades med att vara vaken halva natten 🙂

    Fredagspodden med Hannah & Amanda var bra förut, men nu har jag tyvärr inte lyssnat på ett tag. Istället rekommenderar jag att investera i en Storytel-prenumeration och lyssna på ljudböcker. Ganska dyrt men så värt när man går så mycket som vi gör! 🙂

    1. Tack! Så svårt att veta hur många som faktiskt läser den så det värmer mitt just nu galet morgontrötta hjärta att höra. Ska testa Hannah & Amanda, och fundera på böcker. Kram på dig 🙂

  2. Vilken underbart härlig blogg du har! Har precis hittat hit, och den var guld värd inatt när hon dotter på 3 månader envisades med att vara vaken halva natten 🙂

    Fredagspodden med Hannah & Amanda var bra förut, men nu har jag tyvärr inte lyssnat på ett tag. Istället rekommenderar jag att investera i en Storytel-prenumeration och lyssna på ljudböcker. Ganska dyrt men så värt när man går så mycket som vi gör! 🙂

    1. Tack! Så svårt att veta hur många som faktiskt läser den så det värmer mitt just nu galet morgontrötta hjärta att höra. Ska testa Hannah & Amanda, och fundera på böcker. Kram på dig 🙂

Lämna ett svar