Flumkväll efter igår

Man ser på vegetationen vilken sida av vårt hus som får mer sol. Det är alltså inte entrésidan.

Jag går på stökigt schema dessa veckor; maj och juni är högsäsong på hotellet. Jag var ledig igår, och jobbar nu 6 dagar på rad innan nästa onsdag som är ledig igen.

Jag var iväg med Simon på öppna förskolan igår förmiddag. Han hade jättekul! Dreglade, snodde leksaker och slog folk i huvet med en stekspade och annat passande. Jag gillar att gå dit med honom. Man behöver inte jaga runt, man får prata med andra (vuxna), man kan bara sitta och ta det lugnt och dricka sitt morgonte (termosmugg med vattentätt lock) medan Simon härjar på där för egen maskin.

Anyway, eftersom jag var ledig igår känns idag som en måndag. Jag är definitivt trött som om det vore måndag. En ledig dag bara sådär går så fort, ändå räcker det för att man ska bli dagvill… jag behöver i och för sig inte så mycket hjälp för att tappa ordningen på dagar, datum, eller mina egna fötter för den delen…

Nej, nu är det färdigsvamlat. Jag fick i alla fall lite gjort igår; en dregglis som legat halvfärdig i fönstret i rätt många veckor, och en sommarmössa till Simon. Dregglisen är naturligtvis till mig. För extra trötta flumkvällar som den här riskerar att bli. Det är isbjörnar på mösstyget, men det ser man inte om man inte vet om det så jag ska nog göra en ny. Med en liten skärm på. Sydde en med kepsskärm för ett tag sen men han drog bara av den, tills han en dag lyckades fimpa den inne på ett gigantiskt Coop och jag inte orkade leta så jag tänker att om jag syr en med en halv skärm på så är det större chans att den får sitta kvar.

 

Lämna ett svar