Den skönast midsommaren någonsin

Vi åkte inte bort nånstans, vi gjorde ingen uppstyltad midsommarmat, vi sörjde inte över vädret och vi satt framför allt inte ute för sakens skull. Alltså det var den bästa midsommardagen på många år, eftersom vi la ner alla måsten i soppåsen.

Hade vädret blivit annorlunda hade vi kanske åkt till Skansen, vi funderade på det… men sen så hade mormor/min mamma hela förmiddan fri så hon kom hit och lekte med Simon OCH JAG KUNDE SY KLART BABYNESTENA SOM JAG LOVAT!

Tadaaaa…!

En god vän ska ha tvillingar, kanske så tidigt som i juli, och jag hade lovat att göra 2 babynest till dem i present för är det nånting som vi hade nytta av de första månaderna med bebis så var det babynestet. Dessutom vill man ju ge sådant som (förhoppningsvis) avlastar och hjälper, helst, och speciellt som de kommer få tvillingar och deras tillvaro inte kommer fasas över i mjuk insikt om att ”nu är vi en familj”, utan det faktumet kommer örfila dem så fort den första är ute och fortsätta attackera i… ja, jag gissar 18 år men det vet jag inget om. Så det var i alla fall skönt att få dem klara att skickas.

Sedan återupptäckte vi påsen med urvuxna gummistövlar vi fått ärva av Embla, det minsta paret är strl 22 vilket fortfarande är skrattretande stort på Simon men jag tänkte att vi provar i alla fall.

Vi tog på dem i hans rum, för att se om han alls kunde gå, och sen ville ungen inte ta dem av sig. När jag försökte ta dem försökte han rymma, Cinderella style.

Vi åt pasta bolognese till middag. Det hade varit trevligt att grilla, men bolognese mättar bättre.

Simon somnade i normal tid, och Björn och jag kunde mysa framför en film i soffan. Jag hade inte kunnat önska mig mer av gårdagen ?

Lämna ett svar