Bloggat från min mobil

Jag är på gymmet för första gången på kanske 2 månader. Just nu har jag suttit på motionscykeln i 2 min och 16 sek och jag har mjölksyra i benen. Jag skriver detta för att slippa tänka på vad jag håller på med.

Jag gillar inte att gå på gym. Jag har inte disciplin för det. Jag gillar dansklasser, och det nödvändiga onda i styrketräning drabbas man effektivt av på body pump. Gymmet är helt enkelt inte min grej, men det är mitt gamla knäs grej så det är bara att foga sig.

Simon är på minisats, förhoppningsvis stannar han där utan knorr i 20 min till. Egentligen är det fortfarande inskolning – vi måste börja om eftersom det är så länge sen vi var här sist – men han var så lugn och fokuserad på leksakslådan att jag sa hej då och gick.

Jag diskuterade casual Sunday (se föregående inlägg) med Björn igår efter middan. Började med att förklara läget ur min synvinkel, la fram förslaget och Björn sa:
”Javisst.”
That’s it. Nu kör vi på det. Jag får väl ligga i lite för att driva igenom (påminna om innebörden) det men det borde ge sig.

Lämna ett svar