Träning hemma-uppdatering: Jag och Mel B har gjort slut

Jag började träna hemma förra sommaren, och har inte sagt nåt mer om det eftersom detta inte är en hälsoblogg (och med risk att skapa tränings … hets? Stress? Dåliga vibbar) men det har hållit i sig ganska bra – fram till mars då jag la ner träningen eftersom jag inte hann (pga examensarbete m.m.).

Hursomhelst, nu har jag varit sjuk nästan ihållande sen i somras MEN den här veckan känns det som att det har släppt. Hurra. Ett halvår senare.

Björn har skaffat några nya träningsspel till PS3:an, och ett av dem är Just Dance. Jag är kär i det, och gör härmed slut med tråk-Mel och hennes jävla kan-inte-spara-hittar-inte-din-profil-skapa-ny-i-en-kvart-trams.

Premiären med Just Dance gick av stapeln i tisdags, och jag skrattade hjärtligt åt mig själv i en halvtimme. 30 min är standardtiden när jag tränar hemma; även om jag skulle orka mer så vet jag att om jag slutar efter 30 min så blir det av även nästan gång. Och gången efter det.

Lämna ett svar