Vardagstrams och jäkligt mycket te

Syskonvagnen är fantastisk när det kommer till att lasta prylar, till exempel hämta stora paket på posten. Man fäller upp fotstödet på Simons plats bara, så har man en hylla med stöd på 3 sidor att lasta på.

Men det funkar bara om Simon inte är med. Jag var och hämtade paket igår, men insåg när killen hävde upp dem på disken att det faktum att Simon ockuperade sin plats i barnvagnen skulle innebära viss omorganisering.

Detta var inte populärt. Det slutade med att jag fick hälla ut hela min tebeställning i varukorgen för att komma framåt.

Jäkligt mycket te

Grejen med teet är att jag ska försöka kopiera mitt favoritte själv, i ekologisk upplaga. Än är jag skeptisk, för det här med att få tag i ekologiska kryddor var inte så lätt som jag hade trott.

Tehandeln var snäll i alla fall och skickade med 200g gratis av ett te som jag inte gillar samt en plåtburk och en rad olika smakprover, så jag har teprovning här nu på morgonen.

Det finns SÅ MYCKET ANNAT jag borde göra just nu än att dricka te – så jag klamrar mig fast vid min te-snuttefilt och blundar jättehårt och hoppas att all tid som jag har på mig nu magiskt kommer finnas kvar om 5 (läs 15) min när jag tar tag i det.

Trevlig helg

 

Lämna ett svar