Vad tar folk sig till, när surfen är slut?

Jag har ett abonnemang som inte tillåter överdriven surf utanför wifi. Det gör ingenting, oftast; vi har wifi på jobbet och hemma som de flesta andra. Mina vänner har wifi. Det flesta hotell har wifi.

På landet finns ingen wifi, och på Öland finns ingen wifi. 1 vecka på Öland = mobilsurf slut, och då hade jag ändå det i åtanke och försökte begränsa mig. En helg på landet = mobilsurf slut och ändå, samma åtanke där.

Nu sitter jag på pendeln på väg till jobbet och undrar i mitt stilla sinne vad i hela fridens galoscher man gör med sin mobil, om man saknar internet.

Jag menar, jag bloggar, men jag kommer inte kunna lägga upp detta förrän jag kommer fram.

Jag kan inte kolla facebook – gah, abstinensen, facebook är mitt liv* – eller insta, inte fila på gamla utkast, inte whatsapp-terra mina kompisar, nothing.

Svaret på frågan måste vara att det bara är jag, i hela Stockholm, som har ett abonnemang med hela 0,5 GB surf.

Känner mig utvald.

utan telefon


*OBS! Ironi.

Bildkälla här.

Lämna ett svar