My baby looks like a baby gap model and I look like a walking dead extra

Citatet dyker upp lite varstans nu, och när jag såg det första gången för nån dag sedan så tänkte jag att aha, det är alltså inte bara jag. Att lista dagens outfit och göra reklam för diverse märken utan att de egentligen förtjänar det verkar omåttligt populärt, så här har du min:

Dagens outfit, Lisa:

  • nedspydd stickad mörkblå långtröja med vita fjällränder (H&M)
  • slitna stickade svarta strumpbyxor med noppor och lösa trådar här och var (H&M, extra usel kvalitet)
  • grå nötta tofflor

Dagens outfit, Simon:

  • (nästan) splitter ny jumpsuit i grått och rött (Bäbis)
  • matchande dregglis (Mammatrams)
Det kunde ha varit betydligt värre; jag kunde ha haft ännu smutsigare hår. Jag kunde ha varit sjuk också, men annars tror jag botten är nådd. Min stylishkurva är i och för sig ganska jämn, den håller sig där runt lågvattenmärket som är dagens idag, så det finns ingen risk att jag gör någon besviken eller så och det känns ju bra. No pressure.

Återanvänder samma bild som härom dan eftersom dagens photo session fick ge plats för mönsterkonstruktion; ungen växer i rasande fart och nu har jag fått hem nya tyger ?

Lämna ett svar