Min sambos inställning till heminredning

Jag skickade en länk till Björn för nån vecka sen. Det gällde en lampa. Världens bästa lampa, tyckte jag.

Vi har, som du ser, olika inställning till det här med inredning. Eftersom Björn vid ett flertal tillfällen utnämnt mig till estetisk chef och ytansvarig i det här hemmet så köpte jag lampan ändå. Alltså, han måste se saker på plats för att kunna avgöra vad han tycker – egentligen vet jag inte varför jag frågar honom med en länk från början. Han kommer ju aldrig hoppa jämfota över nåt han inte ser i sitt sammanhang ändå. Han har visserligen veto, men om lampan nu misslyckas så brutalt i att göra honom uppspelt att det får negativa konsekvenser så flyttar jag in den i ateljén. MIN ateljé.

Och skulle lampan i värsta fall visa sig utgöra ett hot mot husfriden så får jag väl skicka tillbaka den… men det ska mycket till innan jag övertygas om det.

Bilden är hämtad från miniSign.se (OBS! ej sponsrat)

Lämna ett svar