Lucka #6 – Tipskalender 2019

#6 Hur man klarar sig undan magsjukan

Man ska svälja 10 hela vitpepparkorn så fort magen börjar kännas lite märklig, är husmorsknepet som jag även sett på andra håll än i min egen blogg.

I oktober 2016 hörde jag talas om detta första gången, två hela år innan vansinnet förra vintern. Vi har använt det flitigt, Björn och jag, och jag törs säga att det i alla fall inte tycks ha förvärrat någonting.

Har du testat det? Eller vet du fler knep mot det här som får oss alla att våndas vid blotta tanken?

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig.

Lämna ett svar