Lucka #5 – Tipskalender 2019

#5 Rabattkod på mina handgjorda grejer på Etsy + fri frakt

OBS! Inlägg sponsrat av MIG SJÄLV, dvs LisaInABox.etsy.com

Höstprojekt
Jag har under min arbetslösa höst startat upp en liten butik på Etsy, och erbjuder alla bloggens läsare 20 % rabatt på allt utom blyertsteckningarna.

armband

Stötta småföretagande
Jag menar som bekant att vi inte ska sluta handla, men att vi måste börja handla medvetet. Genom att handla direkt från mig (och andra) på Etsy är du med och stöttar småföretagande och mindre konstnärlig verksamhet.

Nedladdningsbart! Skriv ut själv, illustrationerna är optimerade för utskrift i olika storlekar (max A3) och du kan anpassa dem till de ramar du redan har hemma.

Återbruk och god kvalitet
Mycket av det jag gjort innehåller återbruk av olika slag, men det är alltid av god kvalitet. Det finns endast ett ex av allting, och jag erbjuder fri standardfrakt så ser du nåt du gillar så tveka inte! Du vill kanske hinna får det innan jul.

Lämna ett svar