Lucka #22 – Tipskalender 2019

#22: Himlen i min famn

himlen i min famn

Julafton är snart här, hur går det med julstämningen?

Hos oss är allt lugnt, och julmyset ligger som en glittrig fleecefilt över tillvaron. Jag blir alltid sådär stillsamt tänksam såhär års, och Carolas kanske vackraste sång någonsin lämnar mig med varmluddiga minnen (och en tår i ögat).

Den sången är dagens tips. Må de vackra minnenas högtid lyfta dig ur vardagshjulets träda, må stressens långa naglar hålla sig långt borta och kärlekens glada ljus lysa på dig och de dina.

Om tipskalendern

Mammatrams allra första julkalender går av stapeln i år.

Vanligtvis brukar julkalendrar på bloggar innebära rabattkoder och andra kommersiella utrop i reklamens tecken, men jag tänkte att nog vore det bättre att bjuda på en tipskalender istället? Vissa tips är inköpstips, men det är helhjärtade tips och fullständigt icke-sponsrat.

Ok, en grej sponsrar jag av mig själv, men då är jag tydlig: Använd koden MAMMATRAMS i kassan i min Etsy-shop så får du 20% rabatt!

Lämna ett svar