Ljuslyktorna dök upp till slut

Lindt hade en kampanj nån gång i november (?) som gick ut på att om man köpte 4 chokladkakor, klippte ut streckkoderna och skickade in dem så fick man 2 Iittala värmeljusstakar i valfri färg från Royal Design. Vi älskar choklad i det här huset, så Björn köpte 4 kakor och jag skickade in streckkoderna. Vi valde grå, eftersom vi redan hade 2 vita/klara som vi fått i inflyttningspresent.

Det tog evigheter, jag hann glömma bort det ett antal gånger innan jag mailade och frågade om det hände nåt. Till slut fick jag en kod och kunde gå in på Royal Designs hemsida och beställa dem (behövde bara betala frakten).

Så igår, äntligen, trippade jag iväg med Simon på tröga sommarhjul i snön och hämtade ljuslyktorna.

Å, jag tycker de är så fina…! Här är en länk till dem (öppnas i nytt fönster) om du är intresserad ?
Älskar tända ljus i alla former under vintern, de fungerar lite som en mental snuttefilt i mörkret och kylan. Nu känns det jättetråkigt att packa ner adventsljusstakarna, för vi har inga myslampor att ersätta dem med som kan möta oss när vi kommer ner för trappan på morgonen…

Lämna ett svar