Imorgon åker vi

Jag mår bitvis bättre. Det finns stunder då jag ifrågasätter naturens gilla gång också, men över lag går vi mot ljusare tider i ordens alla betydelser.

Imorgon åker vi till Teneriffa och Playa de la Américas. Boarding startar 07:10. Imorgon är också helt lämpligt dagen då vi går över till sommartid, upptäckte vi för en stund sen. Så istället för att gå upp vid 04:30 normal tid, så går vi upp 04:30 onormal tid – dvs en timme extra tidigt. Den upptäckten förtjänade liggande fuldans i soffan samt tummen upp med joker face, men vi har kommit över det nu. Livet går vidare, som man säger. Moving on.

Att packa för resa med småbarn gjorde vi i somras så vi är inte kompletta noviser, men det var en raodtrip till ställen som vi kände till väldigt väl. Nu åker vi till annat klimat och under andra förutsättningar och alltså råder viss förvirring. Simon får naturligtvis inte plats i sina gamla sommarkläder, och jag har väl tänkt att vi får köra med det vi har och så får det helt enkelt funka. När jag började packa igår kröp det fram att han nu helt bytt till ny storlek och den nya storleken är inte inkörd/inventerad. Resultat: vi tar med alla kläder som passar.

Jag skulle gärna göra likadant med min egen garderob, jag tycker det är svårt att packa när man inte vet om man kommer frysa eller om det kommer vara tokvarmt, men vi ska ju inte flytta så det kommer nog bli som vanligt att jag står där på plats med noll kläder som passar ihop men vad gör det. Det är ju semester! Ingen bryr sig. ”Det är ingen modevisning vi ska på”, som pappa brukade säga till mig i tonåren (vilket jag brukade bemöta med iskall mördarblick).

Jag ser fram emot resan. Eller jag ser fram emot dagen efter resdagen, själva resandet kan gå hur som helst. Så länge jag har nåt i magen så fungerar jag, jag mår dåligt men inte ohanterligt, så jag ska baka en hel limpa idag som jag kan ha i väskan och knapra på. Bananer måste vi ha också. Och godis. Jordgubbskrämen måste vi nog checka in… Vi har en del kvar att tänka igenom.

Så, med det sagt så önskar vi alla en Glad Påsk ?

Jag är för lat för att knåpa ihop en påskhälsning, så jag stjäl Annas som jag just fick på Whatsapp:

Lämna ett svar