Bloggat från min mobil

Jag vet inte hur länge han planerar att snarka här men man väcker inte den björn som sover. Inte om man kan göra annat.

Vi ska hälsa på Johanna och lilla Embla som är ett år äldre än Simon. Tiden är satt till kl 17, nu är klockan 15:45 och vi är redan framme. Eftersom ingen är hemma än så sitter jag i bilen och låter Simon vila.

Vi åkte så tidigt vi kunde hemifrån, eftersom enda sättet att ta sig till södra sidan av stan är genom flaskhalsen och köerna är långa redan vid 14:30.
Vi ska till landet igen i morgon, och där finns mycket fästingar. Simon har passerat ettårsgränsen, så vi svängde förbi vaccinbutiken (eller vad man nu kallar vaccinationsställen). Han blev förstås jätteledsen av sticket, men det gick över rätt fort och sen blev han akut trött och somnade nånstans på Södra Länken.

Han verkar vara i ofas, generellt. Imorse vaknade han nån timme tidigare än vanligt av nåt som kan ha varit en mardröm, sen gick det bra ett tag så länge han fick vara nära, sen blev han jättetrött. Vid 10 fick Björn sätta honom i bärselen för att det skulle bli lugnt, vid 10:50 var han så hungrig att det fick bli tidig lunch och vid 11:10 sov han (!).
Kl 14 vaknade han, nu sover han igen.
Vi tror tandsprickning pågår, men det tror vi lite titt som tätt och det verkar inte komma några nya tänder för det.

Lämna ett svar