Att visa bilder på sina barn

Än så länge är vi ok med att visa Adrian på bild, han ser ut som en bebis och har inte jättetydliga drag ännu. Men precis som vi gjort med Simon så kommer jag snart börja sätta solglasögon även på min yngste son.

Vi resonerar som så att det är min blogg, inte Björns, Simons eller Adrians. De är med, men de ska få välja själva om de vill synas. Björn har valt att inte synas, och barnen tilldelas den valmöjligheten när de blir myndiga; på så sätt behöver vi inte ständigt fundera och ta ställning.

Jag vet att de flesta andra familjebloggar lägger upp bilder på sina barn, och det är väl upp till var och en hur man vill göra. För min del känns det bäst så här.

Inte lika charmigt, jag vet… Men det här är ändå hans snygga sida, den andra har han inget hår på.

Lämna ett svar