On and on sjukstugan seems to go…

Yes, sjukstugan krossar allt motstånd. Vi är fortfarande hemma från föris, Simon har fortfarande feber och jag är fortfarande förkyld. Jag lyckas fortfarande hindra mig själv från att sova genom att hosta och Adrian är fortfarande frisk (!!).

Jag är livrädd för att han ska få hostan som Simon dragits med så länge, eller den jag har nu som är väldigt ansträngande. Tänk om han åker på RS-viruset? Tänk om han måste ligga i respirator som en tant på parkleken berättade om idag? Tänk om jag inte får krama och pussa på honom som jag vill för att han ligger i kuvös? Nej, så får jag inte tänka. Vi är försiktiga, kanske inte så mycket som vi borde men med en unge på förskola är det svårt.

Dregglistävling

Igår avgjordes dregglistävlingen här på bloggen, jag har inte hunnit kolla hur det gick än men jag berättar det senare idag (och mailar berörda parter).

Lämna ett svar