MAJ: månaden från avgrunden och topp 3

Maj 2018

Maj var hektisk. Sanslöst hektisk, faktiskt … Jag hann knappt med att lyssna på mina egna tankar, än mindre skriva eller vila eller ja, nånting alls annat än att ha halvpanik över skolan. Lägg till detta småbarnsnätter och den värsta pollensäsongen jag kan minnas. Jag har alltså levt i ett paniskt bomullsludd med sömnbrist i en helt jävla månad.

Nu är det slut med det, för det här läsåret i alla fall, och i dörren möter mig allt det där jag skjutit framför mig; blodprov som uppföljning av mitt allergitest i december, bestämma mig för vilka hörlurar jag vill ha i julklapp av Björn (jag fick ett par som var defekta och som följd av det ett löfte om ett par jag själv skulle välja), inreda Adrians rum (som fortfarande är vårt tömda arbetsrum snarare än hans rum, trots att han flyttade in där för ganska länge sen nu) och sjukt mycket mer.

Sen så ska semestern planeras, jag ska hinna med att läsa boken jag fick i morsdagspresent, jag ska hinna sitta stilla – helst i hängmattan med med sagda bok – och så ska jag plugga InDesign. Självstudier, alltså.

Jag låter stressad eftersom jag är det – hur skulle jag kunna vara annat, egentligen? – men jag är också förväntansfullt glad och supertaggad, så det är svårt att inte kasta sig över allt på en gång.

Först ut blir nog Adrians rum, eftersom det ligger mig närmast om hjärtat av allt som ligger och väntar. Det, och hängmattan.

Här kommer topp 3 från maj ändå 🙂

1.
Våren är kommen, I f*cking hate it

2.
Björns födelsedag, med upprätthållande av familjetradition

3.
Försommarbilder från andra sidan pollenchocken

SaveSave

SaveSave

Lämna ett svar