Hur man dödar sin bloggtrafik i 4 steg

Bloggkollegor världen Sverige över, nu händer det! ÄNTLIGEN är koden knäckt! Svaret på frågan vi alla ställer oss är äntligen här:

trafik till bloggen

Hör du också till alla dem som oroligt kollar sin bloggstatistik med en klump i magen, som får yrselattacker om antalet besökare överstiger 1 (dvs dig själv) och som ständigt söker på nätet efter nya metoder och tips på hur man undviker detta? Nu kan vi äntligen presentera lösningen!

Poängen med att blogga är som bekant att så få personer, helst inga alls, ska läsa vad man skriver. Det är därför man lägger upp det på internet, det är därför man svettas i skrivkramper sent om kvällarna när alla sover, har fixidéer om vilka tider på dygnet som är bäst att publicera på eller bryr sig om en jämnt flöde. Att hålla borta trafiken är minsann inte så lätt som många tror, även om man jobbar hårt för det.

Ingen panik

Har du råkat få en följare eller två så grips inte av panik, många följare följer utan att bry sig ett dyft om vad det är de följer så det är ganska lugnt, men om man nu haft oturen att dra på sig en och annan LÄSARE, ve och fasa, så finns det en rad olika sätt att skaka av sig dem.

För att göra det lätt(are) för dig så har jag satt ihop en liten tutorial i 4 enkla steg:


4 enkla steg
till hur man håller nere och/eller borta trafik från sin blogg

  1. Flytta din blogg. Byt bloggadress, flytta allt du förmodligen jobbat ganska hårt med till ett nytt ställe så att din läsare måste klicka vidare för att hitta dina inlägg.
  2. Sluta uppdatera under en period. Ursäkta det med nåt i stil med att du är sjuk, om du vill.
  3. När du börjar skriva inlägg igen: Börja med lågkvalitativa uppdateringar i form av en dum bild, korta texter utan riktigt innehåll, eller nåt annat som är olikt dig så att inte läsaren tror att du är tillbaka.
  4. Om läsaren är av den efterhängsna sorten kan du alltid flytta bloggen en gång till.

Detta gör underverk med statistiken, tro mig. Gör som jag och följ detta så ska du se att även den mest storögda läsaren sackar efter till slut.

 

Gillade du mitt inlägg om bloggtrafik? Visa din uppskattning och stötta de bloggar du tycker om! Gilla min blogg på Facebook, eller följ den via nåt av alternativen här i högerspalten. Jag uppdaterar 3-5 gånger i veckan, men utöver det är det noll risk att spammas. Lovar.

 

12 thoughts on “Hur man dödar sin bloggtrafik i 4 steg”

  1. Haha…att flytta bloggen funkar kan jag lova. Har vart en velepanna gällande min blogg, så jag har gett mig själv en utmaning. Jag ska INTE flytta min blogg. Jag ska stanna, hålla kvar motivationen på bloggen jag har och jobba med den så mycket jag kan!

  2. Haha…att flytta bloggen funkar kan jag lova. Har vart en velepanna gällande min blogg, så jag har gett mig själv en utmaning. Jag ska INTE flytta min blogg. Jag ska stanna, hålla kvar motivationen på bloggen jag har och jobba med den så mycket jag kan!

Lämna ett svar