Förbered din sous vide och ställ in den på 59°C (temperaturen får aldrig överstiga 60°C).
Hacka ingefäran i matberedare med skalet på. Det går även bra att grovriva den.
Lägg ingefäran i en sous-videpåse tillsammans med vattnet. Jag använder en en vanlig PE-påse från mataffären eftersom PE tål 60° utan problem. Lämna lite luft i påsen, förslut med en klämma/knut/whatever makes you happy och lägg i sous-viden.
Låt den ligga i ca en timme. Tiden spelar inte så stor roll här, men minst 20 minuter och ju längre den ligger desto "rivigare" blir den. Rör gärna om i påsen nån gång ibland.
Stäng av sous-vide och byt ut vattnet så att temeraturen sjunker till under 40°C. Kör vidare tills ingefärspåsen kommit ner till under 40°C i temeratur.
Ta upp påsen, sila av ingefäran och blanda i honungen.
Låt svalna helt, pressa sedan i citronerna. Sila eventuellt igen och fyll på flaska.
Förvara i kylskåpet, brygden klarar sig minst en månad.