Ett snabblagat och barnvänligt recept med smak av lussebulle. Såsen är naturligt glutenfri, så om du undviker gluten så är det bara att byta pastasort efter behag.Det här går ganska fort att göra, så det kan vara bra att sätta på pastavattnet först av allt.
Skär laxen i mindre bitar och skär tomaterna i halvor.
Blanda créme fraîche, fiskfond, tomatpuré, saffran, vatten och majsmjölet (utblandat in lite kallt vatten enligt instruktion på paketet) i en lämplig panna (som du har ett lock till) och koka upp.
Smaka av såsen med med salt och peppar.
Lägg i tomaer, lax, sojabönor och hyvlad morot. Låt småkoka under lock i ca 5 minuter.
Rör försiktigt ner dillen precis före servering.
Servera med tagliatelle.
Anteckning
Ett snabblagat och barnvänligt recept med smak av lussebulle. Såsen är naturligt glutenfri, så om du undviker gluten så är det bara att byta pastasort efter behag.Det här går ganska fort att göra, så det kan vara bra att sätta på pastavattnet först av allt.