Hur man går in skor

Jag tänker inte säga var jag köpt dem eftersom jag inte får nånting för det, men det är som sagt nätshopping jag ägnar min tid åt istället för butiksflanerande numera.

nya sommarskor

De kom för ett par dagar sedan, jag har promenerat in de blommiga på skogsstigar utan att krypa sista biten och de randiga gav mig skavsår hemma innan jag ens kom iväg så dem får jag gå in när det är lite varmare. Min osvikliga taktik där är att ta på mig strumpor och sedan doppa föttera i vatten innan jag tar på skorna. Då behövs bara en enda promenad, sen sitter de som de ska. Oftast.

Apropå nätshopping så KAN jag förstås shoppa med barnvagn också, IRL så att säga, men alltså… nej. Jo, om jag måste, men… nej. Jag känner mig inte bekväm, vilket skulle kunna bero på ovana visserligen men det är ju så att när man shoppar med bebis så är shoppingen slut precis när som helst, och det blir jag jättestressad av. Barnvagn inne i affärer är dessutom trångt och bökigt och ivägen för andra.

Förresten är det lite spännande att gå och hämta paket på posten 😉

Kommentera